Tavaszi takarítás a gardróbodban

Hogyan rendezd tavasszal a gardróbodat? Nagyon egyszerű a válasz.
Ha több szekrényed van, akkor a nagyobban tartsd nem szezonális dolgaidat! Gondolok itt: vastag zokni. Minek egy halom belőlük? Elég ha kettőt ott hagysz, annyira biztos nem lesz rossz idő. Pulóverek! Csak a kedvenceid. Minek foglalja a helyet az a kötött pulcsi, amit a nagyitól kaptál karácsonyra, ha úgysem viseled állandóan, mert bűn ronda? Gondolok még itt a téli, túl nyári göncökre. Azokat a tedd a nagy szekrénybe, az ünneplőkkel, sapkákkal, sálakkal, kabátokkal és törülközőkkel együtt. A kis szekrényben tartsd a tavaszi felsőidet. Jó sok rövid ujjút, esetleg pár ujjatlant és néhány hosszú ujjút. Kedvenc pulcsijaidat. Tedd még oda pizsamáidat és nadrágjaidat. Ja, és ne felejtsd el,, hogy a fehérneműk is odakerülnek!

Most pedig írok néhány kérdést amivel szortírozhattok a ruháitok közül:

- Szüksége van javításra? Ha szereted azt a darabot akkor javíts rajta, de ha úgy vagy vele, hogy majd később akkor nagyon gyorsan szabadulj meg attól a darabtól
- Viseltem ezt az előző szezonban? Ha igen, és elég sokszor, nyugodtan tartsd meg. Ne mindig a divatot kövesd, inkább próbáld azt összeharmonizálni a stílusoddal.
- Jól áll rajtam? Kövérít vagy soványít? Persze általában azokat a darabokat vesszük meg amik tetszenek meg jól állnak, de néha becsúszik egy-egy baki. Ha úgy nézel ki benne mint egy hatalmas paradicsom, akkor sürgősen távolítsd el az otthonodból!

Két apró tanács:
  • Szortírozz: Most komolyan szükséged van mind a tizenöt feliratos pólóra?
  • Ha nem szeretnéd, hogy ruháid a kukában végezzék nyugodtan felhasználhatod otthon valami másra, add el a neten vagy keress fel valamilyen szeretetszolgálatot és lepd meg vele őket!
xoxo *D

You May Also Like

0 megjegyzés