Egészséges snackek

Hy my beautiest citromszeleteim!

A mai kis bejegyzésben egészséges snackekről fogok nektek írni!
Ugyebár mindenkinél megvan az, hogy hazajön a suliból, hullafáradt, úgy enne valamit. Fenn áll pár eshetőség.
1. Kész a vacsora, és most belapátolok egy tányérral, de mi lesz három óra múlva, mikor még akkor is tele leszek? Lefekvéskor meg megint éhes leszek.

2. Van itthon csoki meg cukor, magamba tömöm. De ah, nem mert megint hízni fogok. Akkor maradok éhes.... Vagy mégiscsak megeszem a csokit.
3. Nem eszek semmit, fáradt leszek és dekoncentrált és tanulni sem fogok tudni.
Egyiket sem szeretnénk igaz? Na, itt van a megoldás. Elkészítünk pár egészséges nasit a hétvégén, bedobjuk a konyhába vagy a hűtőbe, aztán mikor hazajövünk és úgy érezzük, hogy majd meg döglünk az éhségtől, elővesszük az egyiket, megesszük. Valószínűleg ezek a kis gondolatok fognak a fejünkben lezajlani:
1.Kaja
2.Ez de jól esett
3. Finom volt és egészséges, egy igazi fitnesz-guru vagyok :D
Na, jó, kicsit túl hosszú volt a bevezetés, szóval ugorjunk is a cikkre :)
Chocolate Dipped Banana ChipsCsokoládés banánchips
A csokoládét felolvasztjuk lábosban, vagy mikróban, fogjuk a banánchipset, a felét belemártjuk, majd egy tányérra helyezzük őket, míg megszáradnak. Én javasolnám, hogy száradás után tegyük zacskóba.Ugyanezt megcsinálhatjuk más gyümölcsökkel is, például eperrel. Egy tábla étcsokoládét beteszünk egy kis tálba, majd fél percre betesszük a mikróba. Ezután belemártjuk az eper végét a csokiba. Ugyanezt megcsinálhatjuk görögjoghurttal is, vagy vegyesen felváltva. Az epreket egy tányérra tesszük, majd betesszük egy pár órára a hűtőszekrénybe.
untitledGörögjoghurtos ínyencség
Na, jó, őszintén, ki nem szereti a joghurtot? És a görögjoghurtot? Jó, azt nem mindenki. De van egy nagyszerű megoldás, hogy feldobjuk. Én általában mézet, kakaóport és mandulaszeleteket szoktam bele tenni. De lehet hozzá adni még gyümölcsöket, fahéjat, ki mit szeretne, és ki mit talál otthon. Tápláló, egyedi, finom és egészséges is.
Fagyasztott szőlő
Szőlőszezon! Igen, itt a szőlőszezon, szóval fagyasztóba be, egy óra múlva ki, és már ehetjük is (persze ha előre megcsinálod érdemes a hűtőben hidegen és frissen tartani)

Saláta
Ugyan, mondhatjátok, hogy nyúlkaja, meg ilyenek, de ti is pontosan tudjátok, hogy egészséges és jót tesz nekünk. Igazából millió variáció létezik a saláta elkészítésére, én általában a boltban veszek kész, zacskózottat – habár az sem az igazi – de összedobálhatunk salátalevelet, hagymát, kukoricát, sárgarépát, bármit, amit otthon találtok vagy szívesen megennétek. Öntsétek le olívaolajjal vagy valamilyen salátaöntettel (az otthonkészített az igazi, én azt mondom) vagy akár ehetitek natúron is.


Végül pedig belinkelek egy videót, amin nagyon jó ötletek találhatók.

Remélem tetszett nektek a poszt, ha van kedvetek írjatok kommentet vagy iratkozzatok fel, ha még nem tettétek!
https://www.youtube.com/watch?v=nonsm4WJze4



Nektek van bevált egészséges nasitok?


You May Also Like

0 megjegyzés