Keddi OFF bejegyzés


Őszintén bevallom, ez  a poszt kicsit sem tervezett, s csak úgy írom, mert nem szeretnék magamnak azzal csalódást okoznom, hogy nem folytatom a blogot. Eddig ugye volt a kifogásom, hogy nagyon sok minden történik, s habár most is nagyon elfoglalt vagyok, most minden még katasztrofálisabb mint eddig. Túl vagyok egy nem túl kellemes szakításon, a dolgozatok máris a nyakamba szakadnak, újra nem alszok, ezenkívül gőzerővel készülünk a kampányra, ami azt eredményezi, hogy egyes napokon nyolcra érek csak haza. Nem, nem panaszkodni szeretnék, csak informálok mindenkit, habár tudom, hogy úgysem érdekel senkit. Próbálok valahogy új életet kezdeni, megmutatni  a valódi önmagam és megvalósítani a céljaim, amik még nem igazán sikerültek. 
Egyébként nem tudom, hogy mit kellene írnom, csak úgy pötyögök a gép előtt, még egy jó kis megfázás is leterített a lábamról, ami extraszuper, ez a szeptember nem éppen a kedvencem, de azért próbálok felállítani célokat.
Fogalmam sincs, hogy mi lesz a bloggal, s habár nem látogatja senki, én azért nem szeretném feladni.
Az iskolára mindenképpen szeretnék ráállni, hiszen a tizenegyedik jegyei már számítanak, és ebben a félévben jó lenne egy 4,5-ös átlagot produkálni, mert az ELTE, hát valljuk be, nem az olyan hülye embereket keresi, mint én, de azért próbálkozzunk. 
Az éneklésre is szeretnék visszatérni, az elmúlt másfél hónapban már megint nem sikerült úgy gyakorolni, és amúgy fogalmam sincs mire várok. Hogy az ölembe hulljon egy lehetőség vagy valami, vagy, hogy segítsenek nekem zenekart találni, hát nem tudom, még meglátom.
Most már mindenképp beszeretnék fejezni egy olyan regényt, amit meg is merek mutatni, hiába írtam meg egy teljes három mini novellás könyvet,de az egyik olyan témát boncolgat, amit nem biztos, hogy tizenhét éves fejjel kellene kiadatni. 
S, hogy mit írjak? Jelenleg teljes ihlethiánnyal küszködöm, ebben a hónapban még mindenképp szeretném bemutatni a szülinapi szerzeményeim, meg minden ilyen cukros dolgot, esetleg hely vagy mozi értékelést közzé tenni, tanácsokat meg miegymást. 
Szóval igen, egyelőre így állunk, majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből...

You May Also Like

0 megjegyzés