Sorozatajánló | Simlis Spinék

Már legalább egy hónapja befejeztem a sorozatot, és azt kell mondanom, hogy szomorú vagyok :(

A Simlis spinék egy romantikus vígjáték két jóbarátról, akik szeretik egymást - csakhogy nem úgy. Miután újra meg újra sikertelenül próbálnak népszerűek lenni, a lányokat tévedésből leszbikusnak gondolják, ami elég hozzá, hogy azonnal híresek legyenek. Az újonnan lelt hírnévtől elcsábulva Karma és Amy úgy döntenek, továbbra is szerelmeseknek adják ki magukat.

A simlis spinék egy átlagos tinisorozat. Minden résznek önálló története van, mégis összekapcsolódnak. Karma és Amy két figyelemre vágyó kamaszlány, és főként olyan problémákkal küszködnek, mint mindenki más. Népszerűek szeretnének lenni, és mi sem jobb, a népszerűségre, mint, hogy leszbikusnak adják ki magukat? Na, jó, a való életben talán nem ez  a legjobb döntés, de az ő iskolájukban elfogadható. Szóval Karma és Amy leszbikusságot tettetnek, hiába van Karma belezúgva Liam-be, a gimi legnagyobb csábítójába. Mint ahogy a történet halad, nemsokára kiderül a csúf igazság, hogy ez csak egy büdös nagy hazugság volt, s habár Amy így rájön a nemi identitására, eléggé megsínylik mindketten a dolgokat. A szokásos szerelmi történetek, a kiközösítés, a legjobb barátok veszekedése, ezek mind a való életben is feltűnnek, az MTV-től akár lehetne ez egy kissé letúlzott társadalomkritika is, mert valljuk be, nevetséges, ami itt folyik. S habár a három évad nagyon gyorsan eltelt,  én sajnálom, hogy nem rendeztek belőle több részt. A kedvenc szereplőm egyértelműen Karma volt, habár Shanet is egy jópofa figurának tartottam, a kedvenc jeleneteim egyértelműen a Karma&Liam jelenetek voltak.

Ajánlom a sorozatot mindenkinek, főleg olyanoknak akik egy kis kikapcsolódásra vágynak, mert tényleg nagyon jól ellazít a sori.

You May Also Like

0 megjegyzés