Ajándékok a legutolsó pillanatban

Ma már Szenteste van, ami általában a közösen elfogyasztott karácsonyi vacsoráról és az ajándékozásról szól. Innen is szeretnék mindenkinek Boldog Ünnepeket kívánni, mind az olvasóimnak, mind azoknak, akik csak egy-egy bejegyzés alkalmával feltévednek szerény kis blogomra.
 

1. Szépségápolás

Azt hiszem ez az egyik olyan dolog, amit lányoknál ritkán lehet eltéveszteni. Ugyan a boltok 95%-a nincsen nyitva Szenteste, de a te kollekciódban is bizonyára vannak olyan darabok, amiket sosem használtál. Ebbe a kategóriába bele tartoznak a tusfürdők, amelyből egy nőnek biztos, hogy mindig van készleten, a fürdőbombák, és egyéb ilyen csecse-becsék. Teljesen véletlenszerűen összelehet állítani egy nagyon menő kis karácsonyi csomagot, azokból, amik nálunk csak vannak.


2. Csokoládé, kávé, tea, sütemény

Egy másik adu-ász. Nem sok olyan embert ismerek, aki legalább az egyiknek nem örülne. Karácsony közeledtével, és a mikulás elteltével hihetetlen mennyiségű sütemény, és csokoládé gyűlik össze a konyhánkban. Ezeket nem nehéz becsomagolni egy szép csomagolópapírba, és nagy szeretettel odaadni. Ha pedig tél, nem tudom, de nálunk mindig beindul a tea-szezon. Ilyenkor mindig veszünk egy halom teát, így nem nehéz összeállítani egy szép tea-válogatást sem. És csodával határos módon, mindig vannak olyan boltok, amik még reggel nyitva vannak, így onnan is összelehet szedni gyorsba egy szép kis ajándékot.

3. PPT

Ha anyukáról, vagy barátnőről beszélünk, nagyon szép és egyszerű ajándék lehet, ha készítesz nekik egy PPT-t, a közös képeitekből. Ezt mindenféle animációval tudjátok gazdagítani, valamint ha aláteszitek azt a számot, ami mindkettőtöknek sokat jelent, és egy ütős szöveget is belecsaptok a prezentációba, akár még könnyekig is meghathatjátok a választott személyt. 

4. Playlist

Ez megint attól függ, hogy mennyire ismeritek az adott személyt, de ha igen egyező a zenei ízlésetek, vagy tudjátok, hogy mit szeret hallgatni, akkor semmibe nem telik megcsinálni egy playlistet, amit aztán kiírtok neki CD-re. Szerintem ez az ajándék sokkal személyesebb lehet, mint egy körömlakk, vagy egy tusfürdő csomag, amit vakulásig árulnak az üzletekben. 

Még egyszer kívánok mindenkinek Boldog Karácsonyt :)


You May Also Like

0 megjegyzés