Arcápolási rutinom

Hali srácok! Mint tudjátok az arcápolás nagy szerepet játszik az életünkben, főleg szépségápolás terén. Elvégre egy tisztább arcon sokkal szebben hat a smink is! Ebben a bejegyzésben a hétközbeni arcápolási rutinomról számolok be nektek, ha kíváncsiak vagytok a hétvégire is, nyugodtan írjátok meg nekem kommentben! ;)

Reggel:

A reggelem általában elég zsúfolt, van negyvenöt percem elkészülni, reggelizni, bepakolnom, úgy, hogy legtöbbször még a hajamra sincs időm, ezért nem is túlzom el az arcápolást reggelente, arra van az este.
Legelőször is, mielőtt bármit is csinálnék, muszáj megmosnom az arcom és a kezem, hogy betegyem a kontaktlencsém. Hidratálni nem szoktam, de az Avon mitesszeres bőrre való tisztító tonikját mindig fel viszem a bőrömre, hogy harcoljon a mitesszereim és pattanásaim ellen. A számra, mielőtt rúzst tennék, egy ajakápolót teszek, a képen az Avon Care jázminos ajakáplóját láthatjátok e vitaminnal, hogy a rúzs ne szárítsa ki a szám, és ne legyen csúnya cserepes, mint ahogy általában lenni szokott. Mivel tényleg nincs sok időm elkészülni, így a fogmosás legtöbbször kimarad, de próbálom magamat rászoktatni a reggeli fogmosásra is.


Este:

Este már több időm van, ezért miután kivettem a kontaktlencsém, lemosom a reggel felkent sminkem az arcomról. Ehhez a Garnier Essentials sminklemosó tejét  használom szőlőkivonattal, ami tök jó eltávolítja a smink nagyját. Utána bébi törlőkendővel szedem le a felesleget, majd meleg vízzel újra átmosom az arcom, aztán zuhanyt veszek. Zuhanyzás után megtörlöm az arcom, majd újra felviszem a reggel használt Avonos tonikot, és a számra is teszek egy kis ajakbalzsamot.
Lefekvés előtt megmosom a fogam, és felviszek egy kis arckrémet. ( a képen a Floren arckréme, és egy éppen most használt fogkrémem látható)


Szerda:

Szerda esténként több időt fordítok magamra, ilyenkor letisztítom az arcom is az Avon zöld olivás arctisztítójával, valamint kiszedem a szemöldököm is, és elvégzem a szokásos rutinom.

Nektek mi a napi arcápolási rutinotok?
Ismertek olyan fogkrémet ami láthatóan fehéríti a fogat?
Szeretnétek látni a hétvégi arcápolási rutinom?


You May Also Like

0 megjegyzés