Back To School | Haul | Ruha

Az intróképem valahol elkeveredett a két telefon, és a számítógép között, úgyhogy nem vesződök újjal, rögtön bele is vágok a legújabb Back To School ruha haul-jába :)
A Hádában beszereztem egy New Look -os háromnegyedes ujjú, szürke mosott haspólót, úgy gondoltam, hogy nagyon aranyos lenne egy magasderekú farmerral, és szerencsére jó is volt rám, jól is állt, a hat felpróbált ruha közül az egyetlen felső, amely minden fontos kritériumomnak megfelelt.
tipp: Ha vásárolni mész, ne zárkózz el az új dolgok felpróbálásától. Viszont csak akkor vedd meg a választott darabot, ha tényleg beleszeretsz, és tudod, hogy bánni fogod, ha a boltban hagyod!
Már évek óta keresem a tökéletes fekete ruhát, ugyanis egy nő gardróbjának elengedhetetlen kelléke a "kis fekete", ami minden alkalomhoz tökéletes. Hosszú keresgélés után meg is találtam, ezt a H&M-es darabot, hálós nyakrésszel, szív alakú dekoltázzsal, és enyhe sifon anyaggal. Térd felé ér egy picit, de a jó ízlés határain belül mozog, az új fekete magassarkúmmal pedig igazán bomba.
A H&M-ben megint garázdálkodtam egy kicsit, és igen csak szomorú vásárlásra került sor. Miért szomorú? Mert kivétel nélkül minden fekete. Akárcsak a lelkem. Nem terveztem ilyen "sötét" hault, sőt, pont ellenkezőleg, próbálok egy kis színt vinni a szekrényembe, de sajnos, ez még most sem jött össze. Beszereztem egy csomag fekete hajgumit, mert barna már nem volt, és megvettem életem első olyan napszemüvegét, amit igazán imádok. Van egy kis leopárd mintája, én pedig egyszerűen imádom. Eddig még nem volt olyan napszemüveg, amit felpróbáltam és tetszett is volna, de ez első próbálásra szerelem volt. Egy fekete nadrágra is szükségem volt, mert a másik már eléggé kikopott, és meg szeretném jegyezni, hogy a H&M mostanában kezd egy kicsit pimasz lenni az áraival. Mikor a húgommal nézelődtünk még 3000 Ft volt, mikor három nappal később visszamentünk vásárolni már 3500. Tudom, nem sok az az ötszáz forint, de akkor is. 
Fekete kardigánra is szükségem volt, ugyanis az sok mindennel variálható, én pedig mindig megszívom a pulóverek telén, mert sosem találok megfelelőt. Remélem ezzel kicsit segítettem a szekrényem állapotát.

Kaptam egy fekete csipkefelsőt, amit sajnos nem ad vissza a kép, és kaptam egy szürke csíkos atlétát, amit még nem tudom, hogy mire fogom viselni, ugyanis van egy kis sportos feelingje, lehet, hogy tesipólónak vagy pizsamának fogom hordani. Kaptam egy kutyás pulóvert is a Tally-ból, aminek nagyon de nagyon puha anyaga van, igaz, a nagy mintákért annyira nem vagyok oda, de egyértelműen hordani fogom.
Pakoltunk húgom szekrényében, és sikerült tőle is pár cuccot beújítanom. Egy nagyon aranyos farmerdzsekit, ami rá kicsi, úgy gondoltam, hogy jó lesz ősszel a bőrkabátom mellett. Szereztem tőle egy piros magasnyakú  rövid ujjút, ami arany szálakkal van átszőve, úgy gondoltam karácsony táján nagyon aranyos szettet lehet majd vele csinálni. Egy fehér hosszú ujjú body is végül nálam landolt, egy picit nagy rám az ujja, de ha feltűröm, rögtön megoldom a problémát.
A Tallyban is jártam, ahol, nos, igen, szintén fekete holmikkal halmoztam el magam.  A pulóver már régóta egy áhított darab, az interneten már régóta csorgattam rá a nyálam, hát mikor megláttam, hogy van a Tallyban. Kétség sem volt, hogy meg kell vennem. 
A pólón az írás tetszett meg nagyon, ezen kívül egy szürkét is kinéztem, lehet, hogy még visszamegyek érte, és hazahozom, mert az azon lévő szöveg is nagyon bejött.

Utoljára hagytam néhány színt :D Nos, technikailag a fehér nem szín, de akkor is, legalább nem fekete. Ezt a lehengerlően cuki cicás felsőt a Reservedben találtam, és mivel én egy 100% cat lady vagyok, nem hagyhattam magára szegényt abban a hatalmas boltban. 
A Tallyban még egy bodyt beszereztem, bordázott mintás és army zöld színe van. Nagyobb, mint amilyet hordani szoktam, de a bodyknál nem szeretem, ha nagyon feszül rám.

Ti milyen ruhákkal készültök az iskolakezdésre?



You May Also Like

19 megjegyzés

  1. uninstall-and-remove-microsoft-office-crack
    fails to install the updated version or another program after uninstalling MS Office crack. Many computer users cannot completely uninstall the program for one reason or another.
    freeprokeys

    VálaszTörlés
  2. morphvox-pro-crack
    is a program that converts your voice into anything you want, be it a terrible monster or a toddler. It is the perfect tool to prank your friends. MorphVOX is easy to use.
    freeprokeys

    VálaszTörlés
  3. This article is so innovative and well constructed I got lot of information from this post. Keep writing related to the topics on your site. Norton Antivirus Crack

    VálaszTörlés
  4. I am sure this post has touched all the internet visitors, its really really fastidious piece of writing on building up new website.
    synthesia keygen
    mailbird license key free
    bitwig studio torrent
    reason crack
    movavi photo editor torrent
    Crack Like

    VálaszTörlés
  5. Great post, but I wanted to know if you can write
    something else on this topic? I would really appreciate it if you can explain this.
    A bit more. Appreciation
    bytefence crack
    windows 10 crack
    synthesia crack

    VálaszTörlés
  6. I think I have never seen such a beautiful piece of design for a long time. Excellent work!
    hd video converter factory pro crack
    pcmover professional crack
    parashara-light crack

    VálaszTörlés
  7. It's a lot of important stuff here. is based in
    Thank you for providing us with this helpful information.
    In the same manner, please keep us updated. Thank you for sharing.
    star wars battlefront ii pc cd key
    windows 10 enterprise crack
    gstarcad pro crack
    ms office 2016 crack

    VálaszTörlés
  8. This is really beneficial software for both you and me.
    No errors were detected during the audit.
    It's something you can take advantage of. I hope you find it nice.
    copy handler crack
    gridinsoft anti ransomware crack
    wavebox crack
    emco malware destroyer crack

    VálaszTörlés
  9. Whoah, your site is incredible; I enjoy reading your reminiscences.
    Keep up the wonderful job!
    As you can see, many people are hunting for this knowledge, and you may greatly assist them.
    passmark burnintest pro crack
    passmark burnintest pro crack
    dll files fixer crack

    VálaszTörlés
  10. Sketchup Pro 2022 Crack creates more unequivocal photographs and makes games, video web based, and media altering smoother. You can likewise appreciate more clear, more excellent sound through the refreshed sound driver.

    VálaszTörlés
  11. Fortunately, I was just looking for information on
    This story for a while and yours is the best I've ever had
    I know so far. However, what about the last sentence? Are you sure of the origin?
    Hello friends, your wonderful article on the subject of learning and well explained, keep up the good work. Hello friends a good and offensive note is mentioned here for me
    I love it. Surprised, I have to admit.
    driver magician lite crack
    audioscore ultimate crack
    adobe dimension cc crack

    VálaszTörlés
  12. Affordable and trustworthy roofing contractor in Houston accredited by BBB. Top Roofing can inspect, design, and execute your roofing project helping you to protect your home or business' structure.

    webstorm crack
    typing master pro crack
    vso convertxtodvd crack
    mackeeper crack
    teamviewer crack with torrent

    VálaszTörlés
  13. Roofing Houston — Residential Projects. Our goal at Priority Roofing Houston is to do every job the right way. Whether you need leak repairs, a complete roof installation or have storm damage, we treat every customer the way we would want to be treated.



    webstorm crack
    typing master pro crack
    vso convertxtodvd crack
    mackeeper crack
    teamviewer crack with torrent

    VálaszTörlés