2017 | Expectations and goals


Talán a 2017-es évem volt az első olyan év, amin ténylegesen nem tettem fogadalmat, viszont úgy álltam neki, már Szilveszterkor is, hogy nem tudom, miért várnak ennyit az emberek az Újévtől, hiszen az is ugyanolyan rossz lesz, mint az előző. Nem túl pozitív, igaz? Én sem gondolom így, és habár a véleményem azóta sem változott túlságosan sokat, azért így az új év elejével én is összeállítanék magamnak egy elvárásokkal és kisebb célokkal teli listát, majd az év végi összegzőben úgyis meglátjuk, hogy hogyan sikerült teljesítenem.


1. Pozitívabb gondolkodás mód

Azt hiszem ez az egyik olyan dolog, amit már tényleg jó lenne bevezetni az életembe, ugyanis a gondolkodásmódom egyszerűen pocsék, nagyon kritikus vagyok mind másokkal, mind magammal szemben, valamint általában csak a dolgok sötétebb oldalát látom, vagy kedvelem látni, így tényleg el kellene kezdenem pozitívabban gondolkodni, és kicsit úgy is hozzáállni az élethez, mert bevallom, sokszor a negativitásom már engem is az őrületbe kerget. Már el is kezdtem valamennyire, ugyan még csak tanulgatom, de ez a nagy hóesés segített egy kicsit. Szóval megyek és megkeresem a hóban a boldogságom...



2.Utazás 

Utazás mindenféleképpen és minden mennyiségben. Nagyon szeretnék minél több fesztiválra eljutni, szóval remélem, hogy idén újra eljuthatok a Factoryra, aztán mindenképpen szeretnék valami nagyobb kaliberű zenei fesztiválra is eljutni, és már az egyik barátnőmmel le is adtuk az Önkéntes papírt a Csillagpont keresztény fesztiválra, ami már sokkal inkább hasonlít egy rendes fesztiválhoz, csak kicsit kevesebb alkohollal, kulturáltabb körülmények között, amit egyébként Debrecenben fognak idén megrendezni július végén. Magyarországon belül is szeretnék ide-oda utazgatni, olyan helyekre, ahol még nem jártam, megnézni ott néhány nevezetességet, meg ehhez hasonlók. A nyáron sem szeretnék túl sokat itthon ülni, nagyon király lenne, és nagyon nagy álmom, hogy néhány barátommal együtt béreljünk egy házat valahol, valami vízpart közelében , és eltöltsünk ott pár napot. Külföldre is szeretnék eljutni, bár ez tényleg csak egy hatalmas ábránd, sajnos egyelőre nem túl sok realitást látok ennek a megvalósulására.
Természetesen a vásárlásról sem mondok le 2017-ben, sőt, szeretnék egy kicsit kimozdulni a helyi üzletek világából és olyan helyeken vásárolni mint például Debrecen, Nyíregyháza vagy teszem azt Pest. 



3. Étterem túra

Még tavaly határoztuk el a legjobb barátnőmmel, hogy minden héten elmegyünk a városban egy új helyre suli után, hogy találjunk magunknak egy klassz kis helyet és jókat ehessünk. Na, ezt még azóta sem sikerült megvalósítanunk, de most már tényleg ideje lenne tervből cselekedetté alakítani.



4. Kiegyensúlyozott életmód 

Már tavaly elkezdtem, és elég jól haladok afelé a cél felé, amit szeretnék elérni, szóval ebben az évben is szeretném szinkronba hozni a testmozgást és a helyes étkezést az életemmel, mert nem csak fogyok vele, de érzem is a hatását, hogy erősebbé tesz, és formál,és egyre többször engedi meg a szemem azt, hogy úgy lássam magam a tükörben, mint ahogyan szeretném.

5.Jobb jegyek

Ebben az évben amúgy is kénytelen vagyok, de nagyon szeretnék egy minimum 4,5-ös átlagot elérni év végére, ugyanis a 11. év végi jegyek már igen számítanak az egyetemi felvételinél, így legelső célom a 4,5 majd ha az összejött, akkor talán, sőt biztosan megpróbálkozok a 4,7-el is, biztos, ami biztos.


6.Elindulni az önmegvalósítás felé

Nagyon szeretnék végre önmagamként viselkedni és nem a mások véleményétől félve begubózva élni egy kis ketrecben pár emberrel magam körül, hanem végre szeretném megmutatni a világnak, hogy ki is vagyok én, hogy bennem is van érték, ami csak arra vár, hogy kibontakozhasson, és elkápráztasson mindenkit.



7. Albérlet keresés, munka

Mivel 2017 őszén hivatalosan is elkezdem az utolsó évemet a gimnáziumban, így lassan kénytelen leszek albérlet keresőbe eredni Pesten, és ha az nem jön össze, akkor Debrecenben, mert ebben a két városban fontolgatom a továbbtanulásomat. Valamint mindenképpen szeretnék valamilyen nyári munkát is magamnak, tök mindegy, hogy milyet, hiszen el kell kezdenem szoktatnom magam rá, és bevallom, egy kis extra kereslet, amit magamnak félre tudnék tenni nem lenne rossz, hiszen új telefonra, valamint a jövőbeli életemre is spórolok.



8. Karrier avagy vágyálmok

Idén mindenképpen szeretnék jelentkezni két zenei versenyre is, egy iskolai szintűre, és egy városi szintűre, hiszen szeretném megmutatni a tehetségem, amit talán tehetségnek neveznék, hiszen nagyon sokat gyakorlok, mindennap minimum húsz percet. Szeretnék egy szponzort is keresni, aki támogatja majd a lassan alakulgató könyvemet és annak kiadását, hiszen nagyon régi álmom, hogy kiadásban is megjelenhessen az egyik művem. Ha már vágyálmok, igazából egy zenekar se jönne rosszul vagy egy youtube.csatorna gondolatát is régen dédelgetem magamban, de nem vagyok benne biztos, hogy készen állnék rá.

Ti mit vártok el a 2017-es évetektől?
Van valami kifejezett célotok?


You May Also Like

0 megjegyzés