Essence - mit az arc nem bír el a körmön folyik le

Hosszú idő után itt egy újabb Essence termék mustra, ezúttal arcra, és körömre való dolgokat mutatok meg nektek, azok közül is azokat, amik így, csak látásból megragadták a fantáziámat. Nem lett túl hosszú a lista, csupán öt darab került fel a listámra, mármint, egy kis csalással, de majd meglátjátok! :D

Arc



A legeslegelső dolog, amire már régóta áhítozok, és nagyon hasznosnak gondolom, az az All I Need 10 cover it all korrektor paletta, amely tartalmaz minden színt, ami a különböző problémás dolgok eltűntéséhez szükséges. Megsúgom, egy barátnőm is ajánlotta, hogy nagyon jó, szóval nagyon gondolkodóba ejt, hogy ne nézzek be valamelyik drogériába érte.
Ha már palettáknál tartunk, ami megfogta még a fantáziámat az a Get Picture Ready 10 get in shape, kontúrozó paletta, amely kiemel, hangsúlyoz, mélyít és tüntet, attól függ, melyik színt mire használunk. Szintén, már régóta áhítozok valami hasonlóra, mert ugyan van egy bronzosítóm, amellyel tudok némi kontúrozást művelni, de nagyon nem az igazi.
És, mivel nekem az egyik legnagyobb mindennapi gondom, hogy, hiába csinálom meg jól a sminkem, az pár óra múlva eltűnik, nagyon érdekel ez az All About Matt fixáló kompakt púder, ami fehér színű, vagyis elvileg illeszkednie kell minden arcbőrhöz. Kísérletként, és mivel már két éve ugyanazt a púdert használom, ki kellene próbálnom, hogy tényleg segít-e.

Köröm



Körmök közül a The Whites egyik darabja a 41-es peaches 'n' cream tetszik nagyon a világos, visszafogott színe miatt.
A másik termék - és itt van elrejtve a csalás -, hogy a turn it... termékcsalád magában egy választás, hiszen mindegyik más és más, és annyira különleges, hogy egyszerűen nem tudnék választani közülük. Persze nyilván, ha a boltban lennék, nagy vacillálás után döntenem kellene valamelyik mellet, őszintén, nem tudom, hogy melyiket vinném haza.

Ti mit gondoltok ezekről a termékekről?
Van olyan Essence köröm vagy arc termékek, amiket kipróbálnátok?
Van Essence köröm vagy arc terméketek? Hogyan váltak be?


You May Also Like

0 megjegyzés