Marvelous May | Balea újdonságok tesztelve

A mai késő esti bejegyzésben röviden beszélnék néhány szezonális Balea tusfürdőről, ezek főképp első benyomások!
Balea Bahamas Dream: Nos, ez a tusfürdő semmiben sem különbözik tartalmilag a többi kókusz illatú, fehér színű tusfürdőktől, csak a külcsíne más, ezért annyira nem nagy szám, tényleg csak a szép csomagolás miatt érdemes megvenni, de érzésre és illatra is ugyanolyan mint a többi. Átlagos.
Balea Bye Bye Unicorn: Sajnos az unikornisos tusfürdőből nem sikerült szereznem, viszont illatra megszagolhattam, és ez tényleg olyan, mint az előző, csak ez éppen sárkányokkal. Nos, kissé kettő az egyben hangulata van számomra, de nagyon tetszik. Az állaga mint szokott lenni, az illata viszont kicsit engem a Play-Doh gyurmára emlékeztet.
Balea Glamourous Nights: Nos ez a tusfürdő már valamivel különlegesebb, és egész jó érzés is használni. Rózsaszínes-lilás színű gél, amiben nagyon erős arany csillámok vannak, az illata pedig mű erdei gyümölcs illatú. Nem rossz,eddig szépen teljesít itthon.
Balea Jamaica Vibes: Nos, az állaga hideg, kicsit zavaró, a színe sárga , az illata pedig a tipikus műananászé.Ez a termék egyáltalán nem jött be nekem, de valaki, aki jobban kedveli az ananászt mint én, annak akár tetszhet is:)

Ti már próbáltátok valamelyiket? :)



You May Also Like

0 megjegyzés