5 tipp, hogy mit csinálj egy unalmas nyári napon

Gondolom nem csak nekem vannak olyan napjaim a nyáriszünet alatt, amikor unatkozok, úgy mennék valahová, úgy csinálnék valamit, de nincs kivel. Hát, most erre hoztam nektek 5 személyes tippet, hogy én mit szoktam csinálni, ha nagyon unatkozok.

1. Olvasás

Jó, tudom, az olvasás béna strébereknek való meg minden, de ez egyáltalán nem igaz. Ha éppen nincs más dolgom, vagy nagyon unatkozok, esetleg szeretnék kiszakadni  a megszokott hétköznapok karmai közül, mindig egy könyv felé nyúlok. Nyilván nem a kötelező olvasmányokra célzok, mert azok pocsékabbnál pocsékabbak (kivéve egy-kettőt), hanem ifjúsági, szórakoztató irodalomra. Erre a legalkalmasabbak egyébként a könyvmolyképzős könyvek, a dream válogatás könyvei, vagy a LOL-könyvek.


2. Sétálj!

Komolyan. Kelj fel a kanapéról, vagy az ágyadból, öltözz fel - mert mindketten tudjuk, hogy addig lébecolsz pizsamában, ameddig csak tudsz - és indulj el sétálni. Nem muszáj senkinek sem elkísérnie téged, bár ha van valaki, az mindig jó, és indulj útnak. Kövess egy megszokott útvonalat, vagyd csak hagyd, hogy a lábad vigyen arra, amerre menned kell. Ilyenkor  legjobb gondolkodni is.


3. Nézz filmet/sorozatot!

Klasszikus. Kezdj bele egy új sorozatba, vagy kapcsolj be egy filmet, amit régóta megakartál már nézni, de egyszer sem jutott rá időd, vagy nem volt eszedbe, hiszen most van időd.


4. Tanulj meg egy új receptet!

Legyen az egy étel-sütemény-vagy ital recept, kezdj el kísérletezni, hiszen van szabadidőd és előbb-utóbb meg kell tanulnod sütni is, főzni is, és a nyár erre igen alkalmas. Ráadásul ilyenkor nagyon sokkal több alapanyag is a rendelkezésedre állhat, szóval van miből próbálkoznod.


5. Takarítsd ki a gardróbod!

Tudom, ez hülyeség. Akkor inkább unatkozol tovább. Nem, egyáltalán nem hülyeség. Beteszel egy jó playlistet, és kidobálod az összes ruhát a szekrényedből, és átválogatod, hogy mire van szükséged, és mire nem, átrendezed őket, a felesleges ruhákat pedig eladhatod vagy elajándékozhatod. 




You May Also Like

0 megjegyzés