Reggeli sminkrutinom

A reggeleim általában a katasztrófa, és a nyugalmi állapot között ingadoznak. Szeretek minél hamarabb elkészülni, hogy utána esetleg még újra enyém legyen az ágy 10-15 percig, ugyanakkor szeretnék a nap hátra lévő részében is jól festeni, ezért számomra elengedhetetlen egy jó smink, amire sajnos, legjobb esetben is indlás előtt tizenöt percem van összedobni. Igen, én is csak lesek az idő gyors múlásán, hiába próbálom meg a leggyorsabban elkészíteni.

Legelőször is, mivel alapozót nem használok, a Lora, stiftes korrektoráért nyúlok, amivel általában a szemem alatti sötét és sápadt árkot, a homlokomon feltűnő egy-két pattanást, és a szám környékét kenem be, ugyanis ezek a problémásabb részek az arcbőrömön. Ezután lepúderezem az arcomat a tartósság kedvéért. 
A következő lépés a szemöldököm, ami két hete beépült a napi rutinomba, ugyanis azóta van meg az első igazi szemöldök termékem. Mivel már régóta ki szerette volna próbálni valamilyen Rival de Loop Young terméket, és mivel szerettem volna szemöldökre kitalált terméket használni, meg vettük őt, akiről majd egy tesztet is szeretnék készíteni az oldalra. Szóval meghúzom vele a szemöldököm széleit, majd kitöltöm a hiányos részeket, és áttérek a szememre.
Először az Essence Liquid Ink szemhéjtusával húzok magamnak egy szolid vonalat, majd az Essence Get Big Lashes Triple Black Mascara szempillaspiráljával spirálozok. Igyekszem őt elhasználni, mert már elég régi, de nagyon szép szempillákat varázsol.
Utána, mivel az ajkaimat szeretném hidratáltan tartani, a számat bekenem az Avon Care jázminos, e-vitaminos ajakbalzsamával, aminek egyszerűen isteni illata van. Aztán meg napról-napra eldől, hogy kenek fel rá rúzst-e, vagy sem, időtől és öltözéktől függ.

Ti mennyi idő alatt készítitek el a reggeli sminketeket?
Sok terméket használtok?
Próbáltátok már ezek közül valamelyiket?


You May Also Like

0 megjegyzés